Kozijnen - Witra Kunststof

Ga naar de inhoud

Kozijnen

Producten

www.witrakunststof.nl


De beste keuze

Bij de keuze van kozijnen laat u het esthetische aspect zwaar meewegen, want kozijnen zijn bepalend voor de sfeer die een pand uitstraalt. Maar natuurlijk houdt u ook rekening met aanschaf- en onderhoudskosten. Op dat laatste punt scoren kunststof kozijnen natuurlijk altijd het beste. Toch zijn er projecten waar niet voor kunststof wordt gekozen vanwege de schuine lasverbinding. Want dat vindt niet iedereen even fraai.

Dankzij Europrovyl behoort dit probleem tot het verleden. Met de introductie van het CLK Kozijn, hebben we nu een kunststof kozijn met een “pen-en gatlook”. Kortom, een kozijn met de beste prestaties en de juiste “looks”. Daardoor kan het CLK Kozijn toegepast worden in alle woningen, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Het CLK Kozijn is hiermee een typisch Europrovyl product: een technisch, innovatief hoogstandje met een zeer fraaie uitstraling.

Fraai
Het CLK Kozijn zorgt, dankzij de gecontramalde lasverbindingen, voor een prachtige uitstraling van gebouwen. Bovendien is het kozijnprofiel in breedte, met of zonder aanslag, toe te passen (60 tot 80 mm).

Onderhoudsarm
Het CLK Kozijn heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Uitstekende afdichtingen
Het CLK Kozijn garandeert een perfecte afdichting. Geen last meer van lawaai, maar ook niet van wind of water. Dit is te danken aan de dubbele afdichting en de sponning die vijftien graden naar buiten gekeerd staat.

Inbraakwerend
Het CLK Kozijn is inbraakwerend conform de strengste eisen. Geheel volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Isolatie

Het CLK Kozijn heeft een hog isolatiewaarde. Door toepassing van het 112 mm kozijnprofiel, het 70 mm raamprofiel en de dubbele afdichting is het energieverlies minimaal

Ventilatiemogelijkheden
Het CLK Kozijn biedt de unieke mogelijkheid gebruik te maken van een geïntegreerd ventilatiesysteem. Uiteraard is het ook mogelijk om roosters toe te passen.

Terug naar de inhoud